Om os

Om Abak Kloakservice – autoriseret kloakmester

1 september 1997 Blev Abak kloakservice etableret af Jan Mogensen. Med stor succes har han og hans medarbejdere drevet firmaet frem til 30/12-2021. Hvor Jan har valgt at pensionere sig selv og bruge mere tid på familien. Han fungerer dog stadig som faglig ansvarlig i ABAK.

I 1998 bliver Dennis Mogensen ansat som første mand og få år efter bliver Jim Knudsen ansat som leder af Abak’s grave afdeling. Og det er disse to medarbejdere der har besluttet at drive forretningen videre.

Jim vil fungere som daglig leder og sammen vil vi se om vi kan drive firmaet til endnu mere succes.
Vi har ambitioner om at være Danmarks bedste kloakservice firma både for vores kunder samt for vores medarbejdere. Det er en stor ambition, som vi hver dag vil prøve at leve op til.

Vi har utroligt gode medarbejdere der ligeså, vil gøre deres bedste for at give Abaks kunder den bedste oplevelse i en ofte lidt tarvelig situation. Det er aldrig sjovt at have ”fremmede” i sit hus under reparationer, men vi gør til hver en tid vores for at give den bedste oplevelse. Vi gør det til en ære at der er ryddet op efter os.

Vi er aldrig tilfredse før vores kunder er tilfredse.

Har du brug for kloakservice akut eller ej, bør du prøve os først!
Så kan du bruge resten af din tid på noget fornuftigt imens vi løser opgaven. Til fair priser og fuld tilfredsstillelse.

Vi sidder altid klar til at modtage dit opkald på tlf. 70 266 466

Skriv til os

40443926