Kundeudtalelser

Jens-Christian Jensen

I forbindelse med brud på vores kloak har vi fået fjernet køkkenbrønd. Arbejdet startede mandag morgen, i bidende frost og kraftig vind. Magen til sej fyr har jeg ikke set før. Arbejdede fra mandag og sluttede tirsdag, super arbejde og flot oprydning!

Ishøj Kirkegård

Kirkegården fik underskudt nye dybdedræn og fik etableret nye rensebrønde på én af de gamle afdelinger og alt forløb fint. Abak skånede kirkegårdens områder og genetablerede de steder, som blev berørt af gravning og maskiner. Så fint og hurtigt udført.

Dorrit

Jeg vil gerne sige tusind tak for et blændende stykke brolæggerarbejde. Daniel har været en glæde at samarbejde med. Han er venlig, arbejder virkelig hårdtog har lavet et suverænt flot stykke arbejde. Jeg er virkelig imponeret over hvor pænt her er blevet.tak for denne gang. jeg vil ikke tøve med at anbefale jer!

Henrik

Tak for god, hurtig, og professionel hjælp med vores stoppede kloak i Agerhaven, Hedehusene. Super dygtig medarbejder, som hurtig sporede sig ind på, hvor fejlen var.

Jan Heidemann

Jeg ringede ang. stoppet kloak, superfin service på Tlf.,en medarbejder kom som aftalt,og det blev klaret på under en time. Alt i alt en positiv oplevelse

Uffe Alsbjerg

Vi har haft nogle problemer med vores køkkenafløb, der blev ved at stoppe til.
Efter at have haft en lokal slamsuger på opgaven, der måtte give op og ikke kunne løse problemet, var det en fornøjelse at have jer ude.

Det er altid imponerende at se nogle være gode til deres fag; hvad enten det er hjernekirurgi, foldning af papirflyvere eller rensning af kloak.
Udover at vi fik renset kloakken, så det bare duer, var det rigtig hyggeligt at møde Jan og se ham arbejde.
Det var top professionelt.
I er anbefalet videre til alle vi kender i Kbh. og omegn.
Tusinde tak for hjælpen.
Mange hilsener

Skriv til os

40443926