Tømning af olietank

Tømning af olietank
– professionelt og effektivt

Få effektiv tømning af olietank. Er din olietank blevet for gammel og skal skiftes? Eller har du skiftet til en anden form for opvarmning? Så er tømning af din olietank obligatorisk. Uanset om din olietank står inde, ude eller under jorden, så skal restindholdet tømmes ud og tanken renses for slam.

Mange villaejere forsøger selv at rense tanken, men får ikke det sidste med, fordi de ikke har det rette værktøj. Problemet er ikke iøjnefaldende, så længe tanken er hel. Men begynder den at lække, så står du med en forurenet grund. Og det kan blive meget dyrt at få renset grunden efterfølgende.

Hos ABAK får du tømt din olietank 100 procent efter forskrifterne, og du kommer af med olien på forsvarlig vis. Du får en tømningsattest, så du har dokumentation for, at olietanken er helt tom. Attesten er vigtig at have, når du skal sælge dit hus.

Ring 70 26 64 66 for et uforpligtende tilbud på tømning af olietank.

Tømning af olietank under jorden

Er din olietank placeret under jorden, så er der særlige hensyn at tage. Kører der biler, eller parkerer de ovenpå tanken, så skal den fyldes med sand. Efterlader du den tom, risikerer du, at den kollapser under belastningen. Kører der trafik på stedet, kan det derfor være direkte farligt. Alternativet til at fylde olietanken med sand er at grave den op og fjerne den helt.

Har du ofte problemer med driften af din olietank, kan det skyldes, at der ligger for meget slam i bunden af tanken. Det stopper filtrene og forhindrer tilførslen af olie. En tømning af olietank og fjernelse af bundslam giver din olietank nyt liv.

Bestil tømning af olietank i formularen her på siden

Skriv til os

40443926